Wednesday, 9 November 2011

sajew nak perkenalkan diri...tp bukn nak menunjuk diri~~ ^_^


                                  Nie la aku... gambar nie akak aku No.3 yang amik. sajew nak posing2...mase nie ngah boring tunggu ceramah selesai kat skolah adik asyraf.adik aku yang bongsu..Aku kalau bab-bab ceramah nie memang kureng sket...sanggup duk kat luar tunggu ummi selesai... huhuhuhu....aku asal terengganu, ade 5 orang adik-beradik... and aku yang ke-4.. Hari-hari aku edit gambar. sehari tak edit rase macam kosong jew hidup..kalau boleh 1 keping pon jadi la... mungkin dah jadi habit... yela hari-hari edit...gambar dalam laptop dah terlampau banyak,nak buang rase sayang plak..


Aku skrang amik kos diploma in nursing dekat Masterskill Kota Bharu,kelantan...susah nak ikut benanyer...tapi nak buat camne.. layan jela sampai abis....pape pun jadi nurse nie mmg best!!!
kepade adik-adik yang baru lepas SPM or 'mengganggur' kat umah tu...amik kos nie.. tak rugi pun. tak kisah la laki ke pompuan...kalau nak cite pasal nursing nie.. 10 page pun tak abis-abis... so... 
'RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL'

No comments: